Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

BuildHome onderzoekt de aannemer o.a. financieel. Alle bestekken en technische tekeningen  worden gecontroleerd door ervaren deskundige op bouwgebied. De koper krijgt garantie van de aannemer op alle onderdelen van de bouw. 

BuildHome controleerd of het termijnschema van de aannemer correct is. 10% van bouwsom blijft in depot bij een notaris tot de oplevering van de bouw. Dit bedrag dient als borg mocht het toch mis gaan tijdens een bouw en een nieuwe aannemer moet afbouwen. BuildHome afbouwgarantie is alleen te verkrijgen voor PREFAB bouw methodes zoals HSB en Staalframebouw, het risico op calamiteiten bij deze bouwsystemen is aanmerkelijk geringer dan bij traditionele bouw. Ook bij het afbouwen van een woning zijn de kosten aanmerkelijk lager.

Elke aangesloten aannemer kan een project aanbieden.  Nieuwe aannemers worden eerst gecontroleerd en na goed bevinden kunnen ook die projecten aanmelden.

De koper sluit een rechtstreeks contract met de aannemer of projectontwikkelaar. Indien er een geschil ontstaat kan de koper een keuring bij vereniging eigen huis laten uitvoeren. Het is dus raadzaam om voordien lid te worden van vereniging eigen huis. BuildHome kan ook een keuring voor u laten verzorgen.

Contact opnemen

Heeft u vragen? Aarzel niet om een mail te sturen.

 

Scroll naar boven